Nagradna igra

ASA Banka i Mastercard® vam otkrivaju čari Bosne i Hercegovine

Pravila nagradne igre

ASA Banka i Mastercard® vam otkrivaju čari Bosne i Hercegovine

ASA Banka i Mastercard vam otkrivaju čari Bosne i Hercegovine i donose dva puta po četiri nezaboravna vikenda za dvoje u bosanskohercegovačkim etno selima.

Plaćajte iznose do 50 KM ili više Mastercard standard revolving karticma ASA Banke i osvojite jedinstven doživljaj Bosne i Hercegovine kroz istraživanje netaknute prirode.

  • 2×vikend za dvoje u etno selu Čardaci
  • 2×vikend za dvoje u etno selu Stanišić
  • 2×rafting za dvoje na Uni
  • 2x vikend za dvoje u etno selu Herceg

Nagradna igra počinje 15.06. i traje do 31.07.2019. godine.
Nakon svake obavljene transakcije u Bosni i Hercegovini u minimalnom iznosu od 50,00 KM (slovima: pedeset konvertibilnih maraka), Korisnik kartice ostvaruje 1 (jedan) bod.

Nakon svake obavljene (izvršene) transakcije u inostranstvu u minimalnom iznosu od 50,00 KM (slovima: pedeset konvertibilnih maraka), Korisnik kartice ostvaruje 2 (dva) boda.

Ostvareni bod je pravo korisnika kartice za ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.

Primjer 1: Korisnik kartice koji je u periodu nagradne igre izvršio tri transakcije u minimalnom iznosu od 50,00 KM, dobio je tri boda, odnosno tri puta ulazi u bazu podataka za izvlačenje nagrade.

Primjer 2: Korisnik kartice koji je u periodu nagradne igre izvršio tri transakcije u minimalnom iznosu od 50,00 KM u inostranstvu, dobio je 6 bodova, odnosno 6 puta ulazi u bazu podataka za izvlačenje nagrade).

Svaki klijent koji u periodu trajanja nagradne igre ugovori Mastercard® Standard Revolving kreditnu karticu i napravi minimalno jednu transakciju u bilo kom iznosu, ulazi automatski u nagradnu igru sa 6 (šest) bodova.

U nagradnu igru ne ulaze transakcije isplate gotovine na bankomatima, u bankama i poštama u zemlji i inostranstvu, te upisnine, članarine i druge naknade koje Banka obračunava za kartice.

Ulazak u jedinstvenu bazu podataka je automatiziran, te za sudjelovanje u nagradnoj igri nije potrebna nikakva dodatna registracija.
Detaljna pravila nagradne igre pogledajte ovdje.

Želite KARTICU?

Svoju karticu možete dobiti tako što ćete unijeti tražene podatke, a mi ćemo Vam se javiti u kratkom periodu.


ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.