Kratkoročni beskamatni kredit za registraciju vozila - ASA BankaASA Banka Kratkoročni beskamatni kredit za registraciju vozila - ASA Banka

Kratkoročni beskamatni kredit za registraciju vozila

ZAINTERESOVANI ZA USLUGU
  • Iznos kredita: DO 1.000,00 KM
  • Kamatna stopa: 0% 
  • EKS: 2,24%
  • Obrada kredita: BEZ NAKNADE
  • Vođenje kreditnog računa: BEZ NAKNADE 

 

Karakteristike

  • Preuzimanje neophodne dokumentacije će se vršiti u Podružnicama Banke i u Filijalama  društva za pružanje usluga registacije vozila. Predaja zahtjeva za kredit će se vršiti direktno u  Podružnicama Banke od strane klijenata ili od strane agenata iz Društva za pružanje usluga  registracije vozila.
  • Isplata kredita se vrši na račun korisnika kredita nakon čega se sredstva namjenski usmjeravaju  za plaćanje troškova registracije vozila i osiguranja prema fakturi koja je dostavljena od strane  Društva za pružanje usluga registracije vozila.
  • Sve informacije o uslovima kredita, kao i potrebnoj dokumentaciji će se davati u Podružnicama  Banke kao i Filijalama Osiguranja / Društva za pružanje usluga registracije vozila. 
IZNOS KREDITA ROK OTPLATE
6 MJESECI  9 MJESECI  12 MJESECI
500  83,33  55,56  41,67
700  116,67  77,78  58,33
1000  166,67  111,11  83,33

*EKS izračunat na maksimalan iznos kredita od 1.000,00 KM i maksimalan rok otplate od 12 mjeseci, uz pripadajuće  troškove koji ulaze u izračun EKS-a: troškovi ovjere dokumentacije, troškovi mjenice i troškovi za listanje izvoda iz CRK-a 

ASA ASSISTANCE kao jedna od asistencijskih kuća na području Bosne i   Hercegovine za pružanje usluga registracije vozila, posredovanju u  naplati štete i pružanju usluga pomoći na cesti posluje u gotovo 50  poslovnica Osiguranja i gotovo 80 stanica tehničkih pregleda.

 

Kreditni kalkulator

Iznos kredita
KM
Rok otplate
mjeseci
Godišnja kamatna stopa
%
Mjesečni anuitet
KM

Želite kredit?

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.


ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.