Stambeni objekat u Pajić polju-Gornji Vakuf-Uskoplje - ASA BankaASA Banka Stambeni objekat u Pajić polju-Gornji Vakuf-Uskoplje - ASA Banka

Opis


Na prodaju stambeni objekat sa zemljištem

Stambeni objekat sa zemljištem se nalazi u naselju Pavić Polje, Općina Gornji Vakuf – Uskoplje. Pristup objektu je omogućen sa lokalne asfaltne saobraćajnice koja se odvaja od magistralnog puta Bugojno – Gornji Vakuf i od istog udaljen cca 200 metara. Objekat je dimenzija 9×11 metara i sastoji se od slijedećeg: prizemlje površine 82,09m2,sprat površine 85,41m2 i potkrovlje površine 39,90m2. Ukupna površina iznosi 207,40m2. Zemljište na kojem je izgrađen stambeni objekat je površine 2040m2. Nekretnina je upisana u ZK uredu Općinskog suda u Bugojnu, KO:SP_Bojska, ZK uložak br.19, broj parcele 2622/4.

Zainteresovani za nekretninu?

Ako imate pitanje vezano za nekretninu – tu smo za vas. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.