Vizija i misija - ASA Banka
O NAMA

Vizija i misija

VIZIJA

 

ASA Banka se zalaže za unapređenje kvalitete života stanovništva, jer je fokusirana na održivo upravljanje finansijama, odgovoran odnos prema zdravlju i okruženju u kojem živimo. Kada su u pitanju poslovni subjekti, misija ASA Banke jeste podržavati razvoj neovisnog domaćeg ekonomskog tržišta, u kojem se razvija i raste privreda BiH.

Vizija ASA Banke se temelji na obećanju Banke koje podrazumijeva apsolutnu opredjeljenost svakog njenog uposlenika da radi u najboljem interesu svakog klijenta pojedinačno, kao i zajednice u kojoj žive.

 

 

 

MISIJA

 

Kontinuirano korištenje raspoloživih resursa kroz širenje, poboljšanje i unapređenje sveukupne ponude klijentima Banke, uz visoki stepen kvaliteta pružene usluge i sa ciljem unapređenja sveukupnog poslovnog procesa.

Snaga Banke temelji se na domaćem kapitalu, zapošljavanju i pružanju podrške razvoju privrede i društvene zajednice u kojoj poslujemo. Kroz kvalitetne usluge, kontinuiran razvoj, povjerenje i sigurnost, naša misija je da stanovništvu i kompanijama budemo snažan partner koji kroz personalizirani pristup pruža podršku i rješava probleme.