AKCIJA Stambeni krediti kod INVESTITORA

Kreditna linija za kupovinu stambenih jedinica

Ukoliko tražite stan ili miran kutak za odmor tokom čitave godine, otkrijte pogodnosti kreditne linije za kupovinu stambenih jedinica ili apartmana koju smo u saradnji sa našim pouzdanim partnerima kreirali za vas.

Saradnjom sa našim investitorima, svim klijentima smo omogućili da kupovinu stambenih jedinica koje se nalaze na veoma atraktivnim lokacijama ostvare na brz, povoljan i jednostavan način.

Saznajte zašto je naša ponuda stambenih kredita jedinstvena na tržištu!

Nudimo vam:

 • Maksimalan iznos kredita do 300.000,00 KM
 • Rok otplate kredita do 25 godina
 • Nenamjenska isplata do max 20.000,00 KM

Kamatna stopa:

Period otplate Kamatna stopa
Do 10 godina 3,39% fiksna
Od 10 do 15 godina 4,19% fiksna
Od 15 do 20 godina 4,39% fiksna
Od 20 do 25 godina 4,99% fiksna

NKS: 3,39 % (EKS 3,68%)

*EKS izračunat na iznos od 100.000.00 KM na period otplate od 120 mjeseci uz pripadajuće troškove: naknada za obradu kredita, naknada za vođenje kreditnog računa, ovjera dokumentacije, troškovi mjenica i troškovi povlačenja CRK-a

Vrsta kamatne stope:

 • Fiksna kamatna stopa za cijeli period otplate kredita.
 • Svi krediti koji se ugovaraju na period otplate do 36 mjeseci su bez valutne klauzule, a preko 36 mjeseci ugovaraju se sa valutnom klauzulom.

Naknade:

 • Naknada za obradu kredita 0,50%
 • Naknada za vođenje kreditne partije 3,00 KM.

Za vas smo osigurali:

 •  Akcijske kamatne stope
 • Mogućnost korištenja nenamjenskog utroška do 20.000 KM
 • Predbilježba do momenta etažiranja
 • Omjer hipoteke 1:1 koji će biti zadovoljen nakon 12 mjeseci otplate

Ilidža Residence je stambeni objekat modernog izgleda sa savremenim dizajnom i visokokvalitetnim materijalima. Projekat se temelji na luksuznoj arhitekturi i prostranim stanovima koji pružaju poseban doživljaj lagodnog života.

Pažljivo planiranje obezbjeđuje maksimalnu osvijetljenost svake pojedinačne prostorije u stanovima. Posebno je atraktivna dnevna zona – projektovana tako da kuhinja, trpezarija, dnevni boravak i terasa čine jednu cjelinu.

Kompleks sačinjavaju dvije lamele (A i B) sa zasebnim ulazima i vertikalnim komunikacijama. Pored porodičnog stanovanja, Ilidža Residence je idealno mjesto za investicionu kupovinu. Stambeni objekat je izgrađen na osam etaža i posjeduje tri poslovna prostora. Mogućnost kupovine parking mjesta na parteru i prizemlju objekta, ali i u podzemnoj garaži.

Više informacija o objektu pogledajte na: www.ilidzaresidence.ba

Stambeno – poslovni kompleks “C2 project” predstavlja novu dimenziju života u centru Mostara sa prelijepom šetnicom uz Neretvu. Kompleks je sačinjen od 3 objekta, dva stambena i jednim poslovnim, sa garažom ukupnog kapaciteta 445 parkirnih mjesta na dvije razine.
Sa ciljem da se unaprijedi kvaliteta života u gradu, ovaj kompleks čini 296 stambenih jedinica, u dvije lamele sa kvadraturama od 25 do 250 m2.
U sklopu kompleksa će biti izgrađen ozelenjeni park sa sadržajima, sa kojeg se pristupa stambenim lamelama.
Poslovni prostori su predviđeni na razini -2 prema šetnici uz Neretvu i na zapadnoj strani kompleksa, prema postojećoj prometnici dr. Ante Starčevića gdje je predviđen poslovni objekat površine 5.000 m2, sa ozelenjenim, prohodnim krovom.

Više informacija o objektu pogledajte na: https://c2project.ba/

Letak sa pogodnostima kreditiranja preuzmite klikom na link.

U srcu Gračanice, u izgradnji su dvije zgrade koje koje pružaju kombinaciju komfora, luksuza i praktičnosti. Svi stanovi su pažljivo dizajnirani kako bi se prilagodili vašim potrebama, a svaki detalj je pažljivo promišljen u cilju najboljeg iskustva stanovanja.

Luke Residential smješten je na adresi Patriotske lige bb u Gračanici. Ovaj kompleks obuhvata 4 sprata (P + 4) i ukupno 27 stanova, sa raznolikim brojem stambenih jedinica na svakom spratu.

Malta Residential se nalazi na adresi Lukavička bb u Gračanici. Ovaj kompleks obuhvata prizemlje i četiri sprata (P+4), sa ukupno 50 stambenih jedinica i 20 garaža različitih površina od 16 do 21 m2, te 27 vanjskih parkinga.

Projekta enterijera je kreiran od strane iskusnog dizajnera. Ovaj projekat uključuje pažljivu analizu prostora, izbor boja, materijala i namještaja, te vodi računa o svakom detalju kako bi se postigao savršen balans između estetike i praktičnosti. Na kraju, rezultat će biti harmoničan enterijer koji će odgovarati Vašem ukusu i poboljšati kvalitet života u svakodnevnim aktivnostima u prostoru.

Više informacija o objektima pogledajte na:  www.a-residential.ba

Fond Kantona Sarajevo za izgradnju stanova je ponovno prisutan na području Općine Ilijaš, koja se ubrzano razvija i uspješno realizira ambiciozne planove razvoja u svim segmentima, kako uspostavljanjem uspiješnog privrednog okruženja, tako i stvaranjem ambijenta mjesta ugodnog življenja.

Stambeno-poslovni kompleks sa adresom u ulici 126. ilijaške brigade nalazi se u užem urbanom jezgru općine, tačnije u neposrednoj blizini njenog administrativnog sjedišta.

Ovaj savremeni objekat sa 104 stambene jedinice, predviđenih na šest etaža, osam poslovnih prostora u prizemlju objekta i 109 parking mjesta u smještenih dvije etaže suterena, predstavljat će zasebnu cijelinu jednog dinamičnog stambenog- poslovnog ambijenta.

Više informacija o objektu pogledajte na: www.stanfond.ba

Mjesto modernog življenja je novi projekat SPO OMEGA HOME u Živinicama koji se sastoji od 2 lamele, 86 stanova i 42 garažna mjesta.

Objekat  se nalazi u Živinicama, ul. II krajiške 23, preko puta Prve osnovne škole. Krasi ga kvalitet izgradnje, udobnost, viši nivo stanovanja, lokacija objekta, blizina škole i drugih objekata koji su značajni za svakodnevni život.

86 stanova stana različitih struktura, od jednosobnih do četverosobnih, uzdizaće se na 6 spratova. Od prvog do petog sprata sprata imate mogućnost da izaberete jednosobne i dvosobne stanove različitih struktura, dok će se na šestom spratu nalaziti različiti tipovi trosobnih i četverosobnih stanova sa velikim terasama.

Stanovi su osmišljeni kao jedinstveni, kvalitetni i komforni domovi, kreirani tako da na najbolji način oslikavaju potrebu za životnim prostorom budućeg vlasnika.

Garaže su odvojeno zidane i numerisane brojevima, te će naši kupci imati mogućnost daljinskog otvaranja/zatvaranja svojih garaža.

Više informacija o objektu pogledajte na: www.omeganekretnine.ba

Novi stambeni objekat predstavlja savršeno utočište za one koji traže harmoniju između modernog načina života i blagodati prirode.

Lokacija: S.O ”Villa Vrapče” će se nalaziti u ulici Vrapče, 200 m od Elektrodistribucije Tuzla, 300 m od južne magistrale i stambeno-poslovnih objekata.

Na dohvat ruke biti će Vam: Tržni centar Merkator (600 m), O.Š. ”Jala” (500 m), Gimnazija ”Meša Selimović” (550 m), Hotel Tuzla (500 m), supermarketi (200 m), UKC (2 km), centar grada (1,0 km) i dr. sadržaji potrebni za svakodnevno lagodan život.

Više informacija o objektu pogledajte na: S.O. “VILA VRAPČE” – Tehnograd-company

U samom centru Sarajeva nalazi se novi luksuzni stambeno-poslovni objekat Ljubljanska 10, koji se estetski i oblikovano uklapa u postojeće okruženje i obogaćuje ga kao savremeni objekat koji daje ovom prostoru pečat vremena u kojem je nastao.

Ovaj stambeno-poslovni objekat predstavlja savršen sklad savremene arhitekture izgrađen po najsavremenijoj tehnologiji i građevinskim materijalima koji su dostupni na tržištu a koji ujedno obezbjeđuju najkvalitetnije uslove stanovanja i života.

U objektu su projektovana 3 poslovna prostora, 72 garažna parking mjesta i 51 stambena jedinica različitih struktura, od dvosobnih do petosobnih, koje karakteriše maksimalna iskoristivost prostora, ovisno od preferencija vlasnika. Projektovani su tako da ispune sve kriterije estetskog i praktičnog ugođaja života. Objekat Ljubljanska 10 također zadovoljava najviše standarde sigurnosti video nadzorom i recepcijom. Stepen obrade i opremljenosti stambene jedinice-standardno opremeljen stan po sistemu “ključ u ruke”.

Više informacija o objektu pogledajte na: www.residence.ba

Listu svih investitora pogledajte u nastavku

Investitori Kontakt
ESPV d.o.o Sarajevo-Ljubljanska Belma Sarić – 060 32 09 127
Džekos d.o.o Jahorina www.dzekos.ba
Butmir d.o.o Sarajevo (Bjelašnica i Dobrinja) www.butmir.ba
Bau Plan d.o.o Sarajevo www.ilidzaresidence.ba
Benis d.o.o, Sarajevo www.benis.ba
Opal-comerce d.o.o., Bihać www.pkusk.com/%C4%8Dlanica/opal-comerce-doo/21
ZIM INVEST doo, Srebrenik www.zininvest.ba
Vinković doo Oštra Luka, Orašje www.vinkovic.com
Omega gradnja doo, Živinice www.omeganekretnine.ba
Dženex doo, Tuzla www.nekretnine.dzenex.ba
Tehnograd Company, Tuzla www.tehnograd-company.ba
Bingo doo, Tuzla
Variplast doo, Gračanica www.variplastinvest.ba
Sagra doo, Gračanica www.sagra.info
Nekretnine STAR S doo, Sarajevo www.star-stan.ba
HM Investing, Sarajevo www.hminvesting.net
Puškar nekretnine, Sarajevo Selma Ibrahimović – 061 479 339
S&W doo Sarajevo Mirnes Turbo – 061 426 407
Trust Invest doo, Sarajevo Josip Miličić – 063 222 888  i Nermina Jusić – 061 482 299
Fond Kantona Sarajevo za izgradnju stanova www.stanfond.ba
SMC Nekretnine“ d.o.o. Sarajevo, Mirza Skenderagić –  061 032 485
Inventus doo Mostar Projekt C2, Mostar
Gradnja DMD doo Brčko www.gradnjadmd.com
A-residental Gračanica doo, Gračanica www.a-residential.ba
Baupartner Lukavac – apartmani Bjelašnica www.baupartner.ba

Kreditni kalkulator

Iznos kredita
KM
Rok otplate
mjeseci
Godišnja kamatna stopa
%
Mjesečni anuitet
KM

Želite kredit?

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.


  ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.