Cash back kampanja - ASA BankaASA Banka Cash back kampanja - ASA Banka

ZAJEDNO STVARAMO USPOMENE

Povrat od 100 KM po kupljenoj karti

Plaćajte online ASA Banka Mastercard karticama i ostvarite povrat novca. Ukoliko obavite online kupovinu avio-karte na web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sarajevo-airport.ba ostvarujete pravo na povrat u iznosu od 100 KM po kupljenoj karti.

Uslovi za ostvarivanje povrata:

  • Klijenti koji obave online kupovinu avio-karata Mastercard karticama ASA Banka i ASA Banka Naša i snažna na web stranici Međunarodnog aerodroma Sarajevo www.sarajevo-airport.ba ostvaraju pravo na povrat u iznosu od 100 KM po svakoj kupljenoj karti
  • Jedan klijent ostvaruje pravo na povrat samo jednom u toku trajanja kampanje (bez obzira na broj kupljenih karata)
  • Jedan klijent može kupiti maksimalno 5 avio-karata jednom transakcijom te će za svih 5 karata ostvariti povrat od po 100 KM, dakle ukupno 500 KM

Za klijente koji su ispunili uslove za povrat, najkasnije u roku 15 dana od dana obavljene transakcije, banka će izvršiti povrat u iznosu 100 KM po kupljenoj karti na klijentov transakcijski račun.

Akcija traje do 31.12.2022. godine ili do isteka sredstava namijenjenih za povrat.

Zainteresovani za karticu?

Svoju karticu možete dobiti tako što ćete unijeti tražene podatke, a mi ćemo Vam se javiti u kratkom periodu.


ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.