VISA Back to school AKCIJA - ASA Banka

„Back to School“ za lakši početak školske godine

ASA Banka i Visa u saradnji sa odabranim partnerima iz različitih područja, donosi nevjerojatne popuste i olakšice za vaše školarce. 

U periodu trajanja kampanje plaćanjem Visa karticama ostvarujete popuste kod naših partnera:

1.Knjižara Svjetlost – 10% popusta na kompletan školski asortiman izuzev na udžbenike i radne sveske;

2.Planika – 10% popusta na brendove (Bata, Salamander, Nine West, Replay, Igi&Co, Lloyd i S`Oliver);

3.Okaidi/Grateks – 10% popusta na asortiman koji nije na akciji;

4.Bracom –  20% na asortiman koji obuhvata: skije, pancerice, kacige za skijanje, brile, štapovi za skijanje, zimske jakne, zimske hlače, čizme, rukavice, bicikla, kacige za bicikla, reketi, ruksaci i torbe za tenis, tekstil za tenis, tene za tenis, kupaći šorcevi i gaće, kape za plivanje, naočale za plivanje, outdoor sportovi tekstil, dogo obuća, micro romobili, micro kacige, micro roleri, lopte za sve sportove, sunčane naočale, satovi;

5.Domod – 20% na odabrani neakcijski asortiman na webshop-u;

ASA Banka pruža dodatne pogodnosti klijentima koji se tokom trajanja kampanje odluče za Visa kreditnu karticu te je za  nove vlasnike Visa kreditne kartice ASA Banka osigurala prvu godinu dana korištenja kartice bez troškova godišnje članarine, čineći njihove finansijske korake lakšim. 

A kako bi novu školsku sezonu dodatno učinila uzbudljivom, ASA Banka je pripremila i novu nagradnu igru „Idejno rješenje za štednu kasicu ASA Banke“ koja se realizuje na društvenim mrežama banke. Nagradna igre počinje 20. avgusta i traje do 10. septembra, a pravo učešća imaju svi klijenti sa ugovorenom Visa karticom ASA Banke. Za sudjelovanje u igri potrebno je fotografiju vašeg crteža štedne kasice ASA Banke pošaljete privatnom porukom na zvaničnu Facebook stranicu ASA Banka d.d. www.facebook.com/asabanka sa naznakom „Za nagradnu igru Back to School“. Komisija će odabrati šest najkreativnijih crteža koji će potom biti objavljeni na Facebook i Instagram profilu ASA Banke, a prema glasanju posjetilaca ovih društvenih mreža tri najbolja crteža će osvojiti jednu od nagrada. Pozivamo vas da pokažete svoju kreativnu stranu i osvojite jednu od vrijednih nagrada koje su pripremili partneri u sklopu kampanje „Back to School“, kompanije Bracom, Domod i Grateks. 

Sasvim dovoljno razloga da početak nove školske godine vjerni klijenti ASA Banke dočekaju spremni za nove uspjehe.

 

 

Kreditni kalkulator

Iznos kredita
KM
Rok otplate
mjeseci
Godišnja kamatna stopa
%
Mjesečni anuitet
KM

Želite kredit?

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.


    ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.