Krediti -ASA Banka Krediti -
KREDITI

Za sve prilike

ZAINTERESOVANI ZA KREDIT

Krediti

ASA Banka zna šta je potrebno da budete uspješni.

Ukoliko želite da budemo Vaš partner u poslovnom rastu za Vas imamo spremnu široku paletu proizvoda i modela finasiranja. Klijentima stoje na raspolaganju različiti oblici kreditnih aranžmana (po namjeni, roku otplate, načinu povrata, cijenama i drugim parametrima), koje Banka struktuira prema klijentovom zahtjevu i njegovim tekućim poslovnim aktivnostima, odnosno investiciono projektnim planovima.

Visinu kamatne stope i naknade za sve oblike finansiranja određuju nadležna tijela Banke prema utvrđenom odlukama i tarifama, a ovisno o nivou poslovna saradnje koju je klijent ostvario sa Bankom.

Više informacija o proizvodima za pravna lica potražite kod naših savjetnika za pravna lica koje čini profesionalan i ljubazan tim koji će Vam pomoći pri odabiru najboljeg rješenja za vašu firmu.

Kratkoročni krediti
Dugoročni krediti

Želite kredit?

Unesite Vaše kontakt podatke i mi ćemo Vam se javiti.


ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.

Kreditni kalkulator

Iznos kredita
KM
Rok otplate
mjeseci
Godišnja kamatna stopa
%
Mjesečni anuitet
KM