Građevinsko zemljište - ASA Banka
CIJENA

Na upit

Opis


ASA Banka d.d. Sarajevo u ime klijenta objavljuje prodaju građevinskog zemljišta lociranog u ul. Džemala Bijedića, naselje Nedžarići, Općina Novi Grad Sarajevo. Građevinsko zemljište je ukupne površine 603,00 m2 i podaci u zemljišnim knjigama i katastru su usklađeni – vlasništvo 1/1.

Građevinsko zemljište je asfaltirano i nalazi se na glavnoj cesti ulice Džemala Bijedića. Zemljište posjeduje svu dokumentaciju za gradnju poslovnog objekta (Sut.+Prizmelje+1). Vlasnik parcele posjeduje projektnu dokumentaciju za gradnju objekta, kao i saglasnosti svih pružaoca komunalnih usluga.

U neposrednom okruženju zemljišta nalazi se Sprotsko rekreativni centar “Safet Zajko”, Tržni centri Bingo, FIS, Penny Plus, Opština Novi Grad, banke, dom zdravlja, škole, studentski dom, carinski terminal i mnogi drugi bitni objekti. Također, zemljište je udaljen na svega 4 km od Međunarodnog Aerodroma Sarajevo i 2 km od uključenja na autoput Sarajevo – Zenica.

Sve dodatne informacije o zemljištu koja je predmet prodaje mogu se dobiti svakog radnog dana od 08:00h do 16:30h putem telefona: 062/957-689.

Zainteresovani za nekretninu?

Ako imate pitanje vezano za nekretninu – tu smo za vas. Odgovorit ćemo vam u najkraćem mogućem roku.

    ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.