10x više ti se piše -ASA Banka 10x više ti se piše -

04.04.2023

10x više ti se piše

Plaćajte PIKA platnim karticama u sklopu programa Naša srijeda i osvoji duple bodove!

ASA Banka sa partnerima Naše srijede donosi nova iznenađenja!
Svake srijede plaćajte kod naših partnera ASA platnom PIKA karticom, a svaka kupovina za vrijeme promocije donosi čak 10x više bodova, odnosno 3 KM = 10 bodova!

Svakih 500 sakupljenih bodova pretvaramo u iznos od 10 KM na Vašoj platnoj PIKA kartici, koje možete iskoristiti u mreži Superkartice odnosno u Mercatoru i HIFA Petrol pumpama.

Kao i do sada, prilikom svake kupovine srijedom, klijenti ostvaruju popuste u: Domodu, Mercatoru, Modiani, Tehno Shop web shop-u, Hifa petrol pumpama, Konzumu, Okaidiju, Planici, Dresscode-u, Plazi i Intersport prodavnicama. No, u sklopu promotivne akcije, za svakih potrošenih 3 KM, na PIKA karticu se bilježi čak 10 bodova, umjesto dosadašnjeg jednog boda. Prilikom prelaska praga od skupljenih 500 bodova, ovaj bonus se pretvara u cash back u vrijednosti od 10 KM na PIKA kartici. Navedeni iznos je moguće potrošiti prilikom neke od narednih kupovina isključivo u mreži Superkartice odnosno u Mercatoru i na HIFA Petrol pumpama.

Popis partnera Naše srijede i iznose popusta kod partnera, pronađite ovdje: https://www.asabanka.ba/stanovnistvo/kreditne-kartice/sta-je-nasa-srijeda/

Napominjemo da platna PIKA kartica predstavlja jedinstvenu kombinaciju platne kartice i PikaKartice za sakupljanje bodova prilikom svake transakcije, bilo gdje u zemlji i inostranstvu. Korištenjem ove kartice, u Konzumu, Mercatoru i Intersportu račun možete podijeliti na 2-10 rata, bez kamata i naknada.

Platna kartica je siguran i pouzdan saveznik u svakodnevnim aktivnostima dok klijentima ujedno pruža i bolji uvid u potrošnju i veću kontrolu nad finansijama.