Šta je naša srijeda? - ASA Banka

ŠTA JE NAŠA SRIJEDA?

  • Srijeda je idealan dan za kupovinu. ASA Banka d.d. Sarajevo vam donosi extra popuste, a sigurni smo da će korisnici ASA kartica pronaći nešto za sebe.
  • Za ljubitelje tehnike i ostalih kućanskih potrepština u Domod trgovinama sa bilo kojom ASA debitnom ili kreditnom karticom očekuje vas popust od 20%, dok je za vas Techno Shop pripremio popust od 15% na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa na odabrani asortiman
  • Svi redovno idemo u kupovinu namirnica, a od sada svake srijede u  Konzumu i Mercatoru ostvarujete 10% popusta na vrijednost obavljene transakcije sa platnom Pika Karticom.
  • Planirate kupovinu obuće? Obradujte se u Planika prodavnicama sa 15% popusta na neakcijske artikle iz nove kolekcije. Popust na neakcijske artikle za odjeću i obuću sa bilo kojom ASA karticom možete ostvariti i u Modiani uz extra popust od 20%, a u Intersportu od 10%. U Plaza parfumerijama ostvarujete 10% popusta. Počastite sebe ili svoje voljene parfemom ili dobrom njegom za lice i tijelo.
  • Dresscode ostvarite popust od 15% sa bilo kojom ASA Banka karticom na kompletan asortiman u Dresscode prodajnim mjestima i putem web shop-a.
  • Ako ste imali namjeru opremiti svoju djecu najkvalitetnijom dječijom odjećom, onda to možete i učiniti kod našeg partnera Okaidi uz 10% popusta na cjelokupan asortiman.
  • I za kraj ne zaboravite točiti gorivo na HIFA Petrol pumpama, jer cijelu godinu imate 10 feninga popusta po litru goriva.

*Popust kod partnera se odnosi na neakcijski asortiman.

Zainteresovani za karticu?

Svoju karticu možete dobiti tako što ćete unijeti tražene podatke, a mi ćemo Vam se javiti u kratkom periodu.


    ASA Banka d.d. Sarajevo se obavezuje da će Vaše lične podatke koristiti isključivo za potrebe direktne komunikacije, a vezano za proizvode i usluge u ponudi Banke, te da iste neće prodati ili ustupiti trećim licima. Pritiskom na tipku „ŠALJI“ dajete saglasnost ASA Banci za kontaktiranje u skladu sa unesenim podacima.