ASA Banka glavni sponzor ovogodišnjeg sajma EKSPERT 2023. -

25.04.2023

ASA Banka glavni sponzor ovogodišnjeg sajma EKSPERT 2023.

Ovogodišnji sajam EKSPERT 2023. održat će se u periodu od 26.04. do 28.04.2023. godine u dvorištu JU Srednje ekonomske škole u Sarajevu.

Sajam se već drugu godinu održava u organizaciji Srednje ekonomske škole Sarajevo, te ima za cilj učenicima predstaviti prilike na tržištu rada i omogućiti im da svoje znanje pretoče u praksu.

Pokrovitelj ovogodišnjeg sajma je ASA Banka, koja je podržala inicijativu i još jednom potvrdila svoju opredjeljenost za ulaganje u mlade.

Sajam je organizovan od strane učenica i učenika škole koji sudjeluju u svim fazama jednog ovakvog događaja što im daje dodatnu praksu u kreiranju svog karijernog puta.

Jedan od ciljeva jeste i pružanje šanse inovativnim, kreativnim mladim ljudima i njihovim inicijativama u Bosni i Hercegovini, te razvoju svijesti o važnosti vlastitog doprinosa ekonomskom razvoju naše zemlje. Na Sajmu će se predstaviti dvadesetak kompanija iz različitih industrija koji su spremni predstaviti se budućim uposlenicima i omogućiti učenicima praksu.

U okviru Sajma, a u cilju popularizacije sporta i zdravog načina života bit će organizovan i turnir u odbojci na kojem će učestvovati osam srednjih škola KS.

Pozivamo vas da posjetite sajam EKSPERT 2023. u periodu od 26.04. do 28.04.2023. godine i budete podrška u kreiranju domaćeg i snažnog projekta mladih ljudi.

U nastavku link AGENDE SAJMA