ASA Banka nagrađuje kreativnost -

30.10.2019

ASA Banka nagrađuje kreativnost

Povodom Svjetskog dana štednje, ASA Banka nagrađuje najbolje prijedloge za naziv novog proizvoda Dječija štednja. Poziv za dostavljanje prijedloga kao i detalji nagradne igre objavljeni su na web stranici i društvenim mrežama ASA Banke.

ASA Banka tradicionalno svake godine Dan štednje obilježava sa najmlađima, kroz posjete vrtićima i školama. Ove godine odlučili smo naše mališane i njihove roditelje nagraditi novitetima, te ih uključiti u izbor imena za proizvod Dječija štednja, koji će nam u konačnici pomoći i da izaberemo ASA Banka maskotu. Kao domaća Banka koja brine o potrebama bh. građana, posebnu pažnju poklanjamo razvoju mladih i prosperitetnog društva.

„Upravo zato, razvoju naših proizvoda prisutpamo kreativno i sistematično, a doprinos i prijedlozi naših korisnika su posebna vrijednost koju nastojimo integrisati u naše poslovanje.“

Za ušešće u nagradnoj igri, potrebno je da zapratite Facebook stranicu ASA Banke i u komentar ispod fotografije Poziva za kreativna rješenja, upišete Vaš prijedlog naziva Dječije štednje ASA Banke, te podijelite objavu na Vašem profilu.Nagradna igra traje do 7.11.2019.  Stručna komisija će nakon toga pregledati sve prijedloge i izabrati 20 najkreativnijih koji će dobiti nagrade u iznosu 50 i 100 KM.

Svjetski dan štednje  obilježava se svake godine posljednji dan Oktobra u spomen na Prvi međunarodni kongres štedioničara održan 1924. godine u Milanu. Ovaj dan posvećen je promicanju i jačanju svijesti javnosti o važnosti štednje za savremenu ekonomiju i lične potrebe svakog pojedinca.