ASA Banka otvorila rebrendiranu poslovnicu u Tuzli -

19.06.2017

ASA Banka otvorila rebrendiranu poslovnicu u Tuzli

ASA Banka otvorila je u tržnom centru „Omega“ u Tuzli poslovnicu u skladu sa novim vizuelnim identitetom. Riječ je o poslovnici koja je i ranije obavljala aktivnost u ovom centru, a nalazi se u prizemlju novoizgrađenog dijela (ulaz od Jale).

Poslovnica Banke uređena je po jedinstvenim i modernim standardima.

 

S ciljem jačanja korporativnog identiteta na tržištu, Uprava Banke je u aprilu ove godine predstavila novu imidž kampanju „Naša i snažna” koja na posve drugačiji način komunicira vrijednosti koje će Banka predstavljati na tržištu u BiH.

”Otvaranjem rebrendirane poslovnice, ASA Banka pokazuje svoju predanost razvoju poslovne mreže, omogućavajući vrhunsku kvalitetu usluge svojim klijentima, svakodnevno unapređujući poslovne standarde. Želimo da se naši klijenti osjećaju ugodno i sigurno u našim poslovnicama, te da budu zadovoljni profesionalnim i prijateljskim pristupom naših zaposlenika, kao i inovativnim i savremenim uslugama. U narednom periodu cilj nam je preurediti i ostale poslovnice u skladu sa novim vizualnim identitetom i standardima ASA Banke. Kako rastemo kao Banka, tako je logično da imamo bolje i pristupačnije poslovnice” – izjavio je Samir Mustafić, direktor Banke i predsjednik Uprave.

 

Poslovnica ASA Banke u Tuzli nalazi se na adresi Univerzitetska 16, u TC Omega. Otvorena je svaki radni dan od 08:00 do 16:30 sati, a subotom od 08:00 do 13:00 sati.

Banka svoju poslovnu mrežu, pored Tuzle, ima u Sarajevu, Zenici, Mostaru, Goraždu, Kaknju, Zavidovićima, Maglaju, Žepču, Visokom, Jelahu, Busovači, Cazinu i Velikoj Kladuši, a cilj za naredni period je širenje poslovne mreže u BiH.