Plaćajte online Mastercard karticom ASA Banke i ostvarite povrat novca -

26.04.2022

Plaćajte online Mastercard karticom ASA Banke i ostvarite povrat novca

Plaćajte online Mastercard karticom ASA Banke i ostvarite povrat novca

Svi korisnici Mastercard kartica ASA Banke, koji u periodu od 1. maja do 31. maja 2022. godine izvrše dva online plaćanja u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, automatski dobijaju nazad 10 KM na račun povezan sa svojom Mastercard karticom.

Povrat novca ostvariće svi korisnici Mastercard kartica ASA Banke koji obave najmanje dva online kartična plaćanja sa bilo kojeg uređaja – računara, tableta ili telefona u ukupnom minimalnom iznosu od 1 KM, isključivo kod domaćih internet trgovaca, odnosno na domaćim platformama i aplikacijama.

Povrat novca biće obavljen do 15-og dana u mjesecu koji slijedi nakon mjeseca u kome je izvršena posljednja kvalifikovana kupovina karticom u skladu sa ovim Pravilima nagradne igre navedenim niže.

Svaka Mastercard kartica ima mogućnost ostvarivanja jednog povrata novca tokom trajanja kampanje.

Sigurnost na prvom mjestu

Klijenti ASA Banke koji žele učestvovati u programu, te vršiti online plaćanje, potrebno je da imaju ugovorenu Card Guard uslugu.

Card Guard je mobilna aplikacija koja daje mogućnost da klijent samostalno odluči o sigurnosnim parametrima vlastite kartice kao što su: iznos, zemlja u kojoj se namjerava koristiti kartica te način korištenja (podizanje gotovine na bankomatu, plaćanja na prodajnim mjestima te internet plaćanja).

Card Guard omogućava klijentu da ima uvid u izvršene kartične transakcije. Aplikacija se može koristiti 24h/365 dana u godini.

Card Guard uslugu možete ugovoriti putem web stranice — https://www.asabanka.ba/247-sa-bankom/card-guard/ ili posjetom najbliže poslovnice ASA Banke.

Opšti uslovi učešća u promotivnoj akciji