Igramo se / ASA Banka i Mastercard vas vode na nezaboravnu bh. avanturu -

24.06.2019

Igramo se / ASA Banka i Mastercard vas vode na nezaboravnu bh. avanturu

Ponosni na prirodna bogatstva koja krase Bosnu i Hercegovinu, te potaknuti željom da nagrade svoje klijente koji prepoznaju značaj podrške razvoju domaće privrede, ASA Banka i Mastercard ovog ljeta svojim korisnicima poklanjaju 2×4 putovanja, koja će ih odvesti na nezaboravnu bh. avanturu.

ASA i Mastercard

Tako će svi koji su poželjeli izdvojiti jedan vikend i pobjeći daleko od grada, kako bi uživali u čarima netaknute prirode, dobiti priliku da osvoje vikend getaway za dvije osobe u etno selima Stanišići, Herceg i Čardaci, te vikend i rafting na rijeci Uni.

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi korisnici Mastercard® Standard Revolving kreditne kartice u izdanju ASA Banka d.d. Sarajevo.

Sve što je potrebno je da, u periodu trajanja nagradne igre, tj. od 15. juna do 31. jula 2019. godine, napravite minimalno jednu kupovinu Mastercard Standard Revolving karticama u iznosu jednakom ili većem od 50,00 KM, na bilo kojem prodajnom mjestu u Bosni i Hercegovini ili inostranstvu, ili ugovorite Mastercard Standard Revolving kreditnu karticu. Na ovaj način ulazite u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika po principu slučajnog odabira. 

Transakcija u minimalnom iznosu od 50 KM u Bosni i Hercegovini korisnicima osigurava jedan, a transakcija u istom iznosu obavljena u inostranstvu osigurava dva boda. Svaki bod predstavlja pravo korisnika za jedan ulazak u jedinstvenu bazu podataka, što znači da više bodova povećava šansu za dobitak. 

ASA Banka, kao najveća domaća banka, uz podršku kompanije Mastercard, ovom igrom želi svojim korisnicima priuštiti poseban užitak, a odabirom čarobnih domaćih lokacija ujedno i podržati promociju prirodnih ljepota Bosne i Hercegovine.