Obavještenje za klijente -

03.05.2024

Obavještenje za klijente

ASA Banka otvara svoje podružnice u subotu 04.05.2024. kako bi omogućila pravovremnu isplatu penzija.

Briga o potrebama klijenata i pružanju pravovremenih usluga za sve kategorije stanovništva pokazuje društveno odgovorno poslovanje ASA Banke. U cilju da omogući isplatu penzija, ASA Banka je donijela odluku da u subotu, 04.05.2024. godine, otvori sve podružnice svoje mreže širom BiH u periodu od 09:00 do 12:00 sati. U skladu sa navedenom odlukom svi penzioneri će u navedenom terminu biti u prilici da odmah dođu do svojih sredstava.

Naša misija da budemo podrška bh. privredi i društvu ogleda se u našem svakodnevnom poslovanju. Kao vodeća domaća banka, želimo biti oslonac i prepoznajemo važnost pružanja praktičnih rješenja koja su prilagođena životnim okolnostima. Otvorenjem poslovnica u subotu želimo da osigurati da se našim klijentima koji pripadaju ovoj važnoj kategoriji, omogući isplata penzija na vrijeme i to bez dodatnih poteškoća i stresa. Zaposlenici Banke bit će dostupni u navedenom periodu za podršku i pomoć klijentima. 

ASA Banka je uvijek bila predana zajednici u kojoj posluje, i otvaranje poslovnica ove subotu je još jedan korak u pružanju podrške našim građanima. Ponosni da i na ovaj način možemo pokazati da smo uz finansijsku stabilnost, potpuno posvećeni dobrobiti svih kategorija društva.

Vaša ASA Banka