U ASA Banci i ove godine slobodan dan roditeljima prvačića -

31.08.2023

U ASA Banci i ove godine slobodan dan roditeljima prvačića

Slobodan dan za roditelje i pokloni za prvačiće

Priprema đaka prvaka za nove izazove i polazak u školu proces je koji donosi brojna uzbuđenja i radost za cijelu porodicu.

ASA Banka prepoznaje važnost podrške zaposlenicima kroz svakodnevni balans, te je i ove godine roditeljima čija djeca kreću u prvi razred osnovne škole omogućila slobodan dan kako bi bili podrška svojim đacima prvacima te zajedno uživali u lijepim momentima.

“Ponosni smo i sretni što će ASA Banka i ove godine ispratiti prvačiće koji će zakoračiti u jedan novi svijet znanja, kreativnosti i druženja. U želji da podržimo ovaj važan prvi školski dan naših prvačića obezbijedili smo poklone koji će im pomoći u njihovom prvom kontaktu sa školom, a roditeljima poklanjamo slobodan dan koji će provesti sa svojim mališanima. Želimo da naše prvačiće kroz cijelo buduće školovanje prati dobro zdravlje, uspjeh i najbolji rezultati, a roditeljima želimo da ciljeve svoje djece prate strpljivo i ponosno.” ističe Hanifa Vuković, direktorica Sektora za upravljanje ljudskim resursima ASA Banke.

ASA Banka nastavlja svoju misiju podrške kako domaćoj ekonomiji, tako i svim svojim zaposlenicima koji svakodnevno doprinose rastu i razvoju Banke.

Ulaganjem u razvoj i edukaciju zaposlenika, te kroz podršku lokalnim zajednicama ASA Banka ostaje posvećena kreiranju stabilnog i održivog finansijskog sistema koji prati nove trendove i brine o dobrobiti svojih klijenata.